bloed in slijm

 • #1

  Goedemiddag allemaal,

  Ik ben Eef, 33 jaar en jullie verhalen zijn voor mij zo herkenbaar. Ik loop al ruim anderhalf jaar met keelpijn en sinds het laatste half jaar bloed in slijm. Het begon 1½ jaar geleden na een dagje pretpark met griepachtige klachten met keelpijn en koorts. Ik ben toen in het ziekenhuis opgenomen omdat ik ook al 2½ dag last had van een constante hartslag van 140. Uit het bloed bleek dat ik een te snelle schildklier had. Hiervoor heb ik medicijnen gekregen. Naar mijn keelpijn hebben ze toen niet gekeken. Inmiddels ben ik met de medicijnen voor de schildklier gestopt. Maar mijn keelpijn is nooit meer weggegaan. Volgens mijn internist kan mijn keelpijn en het bloed in slijm niets met de schildklier te maken hebben. Maar ik wil nu onderhand wel eens weten wat het is. Mijn klachten zijn: keelpijn (de hele dag), 's ochtends draadjes en puntjes bloed in (taai)slijm ene keer bruin dan weer groen, erg moe, geen energie, brandende rode ogen, pijn/druk op borst en maag. Ik weet het gewoon niet meer. De artsen kunnen tot nu toe niets vinden. Ik ben 2 keer bij de kno-arts geweest en 1 keer bij de longarts. Longarts en kno-arts sturen me weer terug naar de internist, maar die kan tot op heden ook niets vinden. Ik heb nexium geslikt, maar dat hielp niets. Slik nu nog dagelijks Pantazol. Dus...als iemand een oplossing weet. Heel graag!
  Groetjes van Eef

  Reactie
  #2

  wat ontzettend vervelend, ik zou het op een andere manier proberen: arts in Chinese Geneeskunde bellen, die kijkt op een andere manier naar de klachten, heeft andere diagnose middelen en werkt met kruiden en accupuntuur. Probeer het maar!
  Sterkte,Brenda

  Reactie
  #3

  Het zou interessant de kant van de psychosomatiek eens te bezien.

  Reactie
  #4

  En lees deze folder over slikklachten eens.

  http://www.kno.nl/publiek/voorlichting/slikklachten

  Reactie
  #5

  hallo ik ben henk hebt in 2004 pte operatie gehad was vaak moe en had geen zuurstof meer je moet vragen of ze naar symptomen van pte willen kijken gr henk sucses

  Reactie
  #6

  Hallo, wat is PTE?

  Reactie
Reageer op: bloed in slijm
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief