Klein beetje bloed bij hoesten

  • #1

    Ik ben sinds maandag verkouden en heb een holteontsteking. Nu begint het hoesten een beetje, ik ben niet benauwd en tis ook niet dat ik zo'n diepe hoest heb. Net ging ik dus hoesten en daar zat een klein beetje bloed bij, moet ik me daar zorgen over maken? Ik heb geen koorts, ben wel wat moe en hoest af en toe wat slijm op.

    Reageer
    #2

    Dat is niets om je zorgen over te maken. Dat is een normaal verschijnsel bij een holteontsteking

    Reageer
    #3

    Okee, dankjewel voor je reactie. Ik begin nu na een weekje eindelijk wat op te knappen, het komt wat meer los maar klink nog wel nasaal. Ook zit ik nog laag in mijn energie. Heb ook veel in bed of op de bank gelegen, als ik kon wel wat heen en weer gelopen en wat proberen te doen. Is dit schadelijk voor mijn gezondheid en hoe krijg ik mijn energie weer goed? Ik probeer goed te eten en nu ook wat meer te bewegen. Maar voel me nog niet de oude. Wat is nog meer verstandig?

    Reageer
    #4

    En nog een kleine toevoeging, ik ben soms ook wat misselijk. Als ik op Google zoek naar bijholte ontsteking en misselijk (en overgeven), zie ik dat ik contact moet opnemen met mijn arts. Ik weet niet goed of dit van de bijholte ontsteking komt, dit gaat wel vaak samen met een hongergevoel. Maar nu heb ik net wat gegeten en dan komt het weer.

    Reageer
    #5

    Net heb ik de was afgehaald en opgevouwen, ik voelde me echt heel zwak. Ik werd er gewoon een beetje naar van. Het gevoel of ik flauw zou vallen. Ik heb een bord havermout gegeten en 4 broodjes met pindakaas en banaan. Ik heb het gevoel dat ik hier niet op aarde aanwezig ben, heel raar... Hoort dit er allemaal wel bij??

    Reageer
    #6

    Gezond eten, vers fruit en voldoende drinken..

    Reageer
    #7

    Okee. En de rest, dat zwakke/nare gevoel? Alsof ik flauw kan vallen en heb ook steeds honger.

    Reageer
    #8

    Ga dan me de klachten naar de huisarts

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ja wil ik ook.. Alleen, wat denk jij dat het zou kunnen zijn? Ik zit me de hele tijd zorgen te maken en voel me zo negatief. Ik had vanmiddag ook ineens een huilbui. Heb ik nooit. Ik heb dan van die gedachten dat ik niet beter wordt en angsten. Ik ben nu net een week ziek. Ik wil me gewoon snel beter voelen..

    Reageer
    #10

    Dat kan er best wel bij horen

    Reageer
    #11

    1 week pas... je zult toch nog even geduld moeten hebben

    Reageer
    #12

    Okee.. Nu net gegeten en dan hongergevoel gaat gewoon niet weg. Hoe kan dat toch? Ook wat boertjes tijdens eten.

    Reageer
Reageer op: Klein beetje bloed bij hoesten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief