HELP heb ik een klaplong

  • #1

    Het zit dus zo,  een kwartiertje/20 minuten geleden maakte ik een rare beweging waarbij ik ineens een enorme steek kreeg in mijn rechterborst. Ik ben snel naar boven gelopen omdat ik dacht dat het wel zou overgaan maar ik voel nog steeds steken als ik ademhaal. Vooral als ik diep in- of uitadem doe het pijn.

    Ik heb een beetje gegoogeld en mijnklachten komen overeen met een klaplong, maar zoveel pijn doet het nou ook weer niet du ik vraag me af wat dit zou kunnen zijn.

     

     

    Reageer
    #2

    Heeft u last van een of meerdere van deze symptomen:

    • Stekende pijn op borst tijdens ademhalen
    • Moeilijk zuchten
    • Benauwdheid

    Neem in dat geval dan zo spoedig mogelijk contact op met een arts. Het is zeer moeilijk om via een forum een diagnose te geven. Zonder lichamelijk onderzoek is het niet te bewijzen.

     

    Overigens is Googlen bijna nooit aan te raden. Je krijgt bijna altijd al meteen het ergste te zien.

    Reageer
    #3

    Het moet wel echt een stekende pijn zijn. Verder kan ik er niet veel over zeggen, dat laat ik dan liever over aan de moderator.

    Reageer
    #4

    Ja het is echt een stekende pijn maar ik ben niet benauwd ofzo. Ik denk dat ik het maar even afwacht, ik voel het wel minder nu!

    Reageer
    #5

    Als u het nu al minder voelt en u niet benauwd bent dan zal ik het inderdaad nog even aankijken ja. Het kan ook door een verkeerde beweging van een spier zijn geweest aangezien u zelf zegt dat het een rare beweging was geweest die u heeft gemaakt.

    Reageer
    #6

    Het zal waarschijnlijk een tussenribspiertje zijn dat verrekt is

    Reageer
Reageer op: HELP heb ik een klaplong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief