Witte vocht piemeltje zoontje bijna 5 jaar

  • #1

    hallo,

    wie ken dit vanochtend deed is bij mijn zoontje van bijna 5 jaar zijn nachtluier uit en toen kwam er witte vocht uit zijn piemeltje, ik schrok ervan.

    zoontje staat welbekend om obstipatie, weinig drinken en heel weinig plassen kan dit er dan bij horen ????

    Reageer
    #2

    jammer dat er geen reactie komt, maak mij er toch wel zorgen over.

    hij heeft het nog steeds en ik weet dat zijn linkernier al iets slechter werkt en ben zo bang voor zijn nieren.

    Reageer
    #3

    Urethritis is een ontsteking van de plasbuis (urethra). Een ontsteking is niet per se hetzelfde als een infectie.

    De symptomen zijn jeuk, dysurie (pijn of een branderig gevoel bij het plassen) en een etterachtige afscheiding. Meestal zijn bacteriën de oorzaak, vooral gonococcen, chlamydia trachomatis of darmbacteriën als Escherichia coli.

    Bij de diagnose wordt urethritis door de arts ingedeeld als gonococcale urethritis (gonorrhoe) of niet-gonococcale urethritis (NGU), afhankelijk van de oorzaak. Niet-gonococcale urethritis, soms ook niet-specifieke urethritis (NSU) genoemd, kan naast een infectie ook andere oorzaken hebben.

    Reageer
    #4

    De witte afscheiding uit de penis is hoogstwaarschijnlijk een ontsteking van de plasbuis. Dit moet worden beoordeeld door de huisarts. Met een verminderde nierfunctie in de voorgeschiedenis is dit geen probleem dat veronachtzaamd kan worden. bel direct even met de huisarts voor een afspraak voor lichamelijk onderzoek, of bel met de receptie van de behandelend kinder-nefroloog voor een afspraak om de klachten te beoordelen, afhankelijk van de wijze waarop uw zoontje momenteel behandeld wordt.

    Reageer
    #5

    mijn zoontje ligt nu sinds 1 week in het ziekenhuis, na deze klacht hebben ze nog niet verder gekeken, wel heeft hij afgelopen vrijdag een 24 uurs urine meting gehad en hij had die dag iets meer als 1 liter gedronken en overdag 300 ml geplast.
    's-ochtends moest hij weer plassen en kwam er maar 40 ml.

    nu gaan ze morgen nog een keer een 24 uurs urine meting doen en heb ik 's-middags een gesprek met de kinderarts.

    Reageer
    #6

    Dat is schrikken. Maar aan de andere kant is het de beste plek waar hij kan zijn als hij ziek is.

    Neem pen en papier mee naar het gesprek met de kinderarts zodat je aantekeningen kunt maken en niets vergeet. En bereid de vragen die je wilt stellen goed voor en zet ze ook op papier zodat je deze ook niet vergeet te stellen.

    Van harte sterkte gewenst! En beterschap aan je zoontje!

    Reageer
    #7

    Ik heb geen id wat dit is, ik raad je wel aan om naar de dokter de gaan voor de zekerheid. Afscheiding kan altijd wel maar naar mijn id niet bij zo een klein mannetje.

    Reageer
    #8

    Mijn zoontje van 2,5 dit ook, hij heeft in het verleden al meerdere malen een kleine hoeveelheid bloed in z'n urine gehad, maar te weinig om een blaasontsteking te kunnen zijn, ook is z'n urine al op kweek gezet toen maar was geen ontsteking te vinden.

    Morgen naar dokter omdat hij weer afscheiding in z'n onderbroekje had zitten en was echt behoorlijk veel vond ik zelf,

    Kun je me nog tips of dingen meegeven waar ik op moet letten??

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    mijn zoontje had ook deze klachten en bleek diabetes insipidus te hebben goed uitkijken dus

    Reageer
    #10

    Mijn zoon van 9 had ook last van witte stippen in zn ondergoed. Heb er een zalfje voor gekregen. Tis een kwestie van goed schoonhouden.alleen heeft mn zoon een hele aan om het velletje omlaag te treken ivb het heel gevoelig is op die plek. Hoop dat u er iets aan heeft. Groet eddie

    Reageer
    #11

    Mijn zoon heeft zelfde klachten dokter dacht blaasontsteking maar zijn plas was schoon en dokter weet het niet wat dat is en hoe komt dat

    Reageer
    #12

    Ik hoop dat het goed met je zoon

    en wat was die witte afscheiding? Mijn zoon heeft het ook

    Reageer
    #13

    Ipv wachten op iemands antwoord, zou je dan niet beter met je zoon naar de huisarts gaan?

    Reageer
Reageer op: Witte vocht piemeltje zoontje bijna 5 jaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief