kinderen en Corona

 • #1

  Hallo,

  Vraagje. Ik zou volgende week bij een vriendin en haar dochtertje op bezoek. Kindje van bijna 4. Kindje is wel bekend met wat allergien en al zo lang ik haar ken regelmatig toch wat hoesten en snotterig. Nu krijg ik een berichtje dat het kindje toch weer wat aan het kuchen is. Nu is de 'regel' gezien de Corona nog wel steeds bij klachten thuis blijven. Wat raadt u aan: wel of niet afspreken?

  Reactie
  #2

  Volg de regels van het RIVM en de GGD

  Reactie
  #3

  Zelf ben ik regelmatig verkouden, gemiddeld 3 maanden van het jaar, maar dat is nu opeens ook heel beladen in deze tijden van corona... Toch is het voor mij geen reden om dan maar 3 maanden per jaar in quarantaine te gaan omdat er nu een coronauitbraak is... Misschien zeer onverstandig, maar zo sta ik er in. Kortom , ik zou gewoon op bezoek gaan in jouw geval.

  Ik ben dus zeker geen kenner, maar ik weet ook niet wat de waarde is van adviezen van het RIVM, gezien de verschillen in beleid in andere landen... Maar ook het RIVM zegt dat kinderen een kleine rol spelen in de verspreiding, en dat ze bij verkoudheidsklachten  gewoon naar de kinderopvang mogen enzo , mits het kind verder maar geen koorts heeft...

   

   

   

  Reactie
Reageer op: kinderen en Corona
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief