Slijm

  • #1

    hallo mijn naam is guido en ik ben 19 jaar
    Ik ben al een paar maanden bezig met hardlopen niks speciaals gewoon 5km 2 keer per week ik doe hier ongeveer 35min over. Sneller dan dat kan ik niet want zodra ik begin met het lopen krijg ik last van slijm in mijn (ik denk overigens dat ik alleen hiervan last heb als ik buiten sport) keel ik moet echt om de ongeveer 3min dit slijm uitspugen. De kleur van het slijm is wit en ook den duur krijg ik tijdens het lopen ook gewoon pijn in mijn keel en word ik misselijk doordat het slijm in me keel naar me buik gaat (dit denk ik). Ik ben hiervoor naar de dokter geweest hij kon wat piepen ofzo in mijn longen hongen en nu heb ik zo ding voor astma. Maar dit verhelpt het probleem van het slijm natuurlijk niet (ik drink overigens geen melk enz meer). Iemand enig idee wat het kan zijn?
    Overigens moet ik via mijn neus en mond ademhalen anders krijg ik niet genoeg lucht binnen.

    Reageer
    #2

    Welke diagnose heeft de huisarts gesteld? Is dit inspanningsastma? En wat is nu precies jouw vraag?

    Reageer
    #3

    Ja inspanningsastma ik vraag me alleen af waarom ik zoveel slijm in me keel heb dat ik om de 3minuten het moet uitspugen en er gewoon misselijk van word. Want dat heeft niks met die Astma te maken. Want die soort puffer ofzo die ik heb gekregen helpt daar echt niet bij.

    Reageer
    #4

    Hoi Guido, ik heb het vermoeden dat je niet zo goed weet wat inspanningsastma is. Klopt dat? heb je er ooit informatie over opgezocht of eens een boekje over gelezen?

    Lees deze website eens: http://www.astmafonds.nl/content.jsp?objectid=6339
    En deze website: http://www.astmafonds.nl/over-longen/astma/over-astma/symptomen-van-astma

    Ik denk dat jouw vraag hiermee beantwoord is. Mocht dit niet het geval zijn, laat dan nog even weten wat je verder zou willen weten.

    Succes.

    Reageer
    #5
    Reageer
    #6
    Reageer
Reageer op: Slijm


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief