SPOED SPOED

 • #1

  hallo
  ik ben pas geleden geopereerd. aan de stembanden was een poliep mijn vraag is ben nog wel een beetje hees schorre stem en nu veel slijm in de keel mijn kno arts toen ik voor de eerste keer bij hem was toen zij hij dat tussenschot van de neus scheef was kan het ook daar aan liggen.heb veel last van de neus ook slijm in de neus dan lijkt het net verkouden is maar dat ben ik niet dus moet ik dat laten doen groetjes heb wel veel hoofdpijn gehad groetjes

  Reactie
  #2

  Voortaan aub: geen Spoed neerzetten als het geen spoed is!
  Dit is dus echt geen spoed.
  ik wacht dus even en lees hier even verder.
  Brenda

  Reactie
  #3

  Ben het met Brenda eens.

  Reactie
  #4

  Ach arme jongen... Ik help je wel even: je KNO-arts vindt dat jij een septumdeivatie hebt, zo heet dat in medische termen.
  De indicatie (reden) om dat je opereren is of je er wel of geen klachten van hebt.

  Reactie
  #5

  Hierbij wordt uitsluitend geopereerd in het inwendige van de neus; er zijn dus geen zichtbare littekens te verwachten. Bij de operatie wordt het kraakbeen en het bot van het neustussenschot vrijgelegd via een klein sneetje binnenin de neus. Hierna wordt het tussenschot rechtgezet, d.w.z. uitstekende stukken worden verwijderd, kromme delen worden rechtgemaakt, etc. Het aldus herstelde neustussenschot wordt daarna tijdelijk op zijn plaats gehouden door in de neus ingebrachte tampons. Aan weerszijden wordt zo het tussenschot in de juiste positie gesteund, zodat slijmvlies, kraakbeen en bot weer aan elkaar kunnen groeien. Vaak worden aan de buitenzijde van de neus ook nog enige pleisters aangebracht ter ondersteuning. De tampons worden na enkele dagen weer verwijderd, evenals de pleisters. U kunt dan dus weer door de neus ademen.

  http://www.kno.nl/voorlichting/neusoperatie.php

  Reactie
Reageer op: SPOED SPOED
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief