Droge keel / vaak schrapen nadat ik fluticasone neusspray gebruik

  • #1

    sinds ik fluticasone neusspray gebruik heb ik last van mijn keel in de zin van een droog gevoel wat regelmatig kriebelt en ik krijg vaak een beetje een schorre stem, moet mijn keel schrapen om mijn stem normaal te kunnen gebruiken.

    ik wil hiermee stoppen omdat ik denk dat het door de neusspray komt maar kan zoiets door fluticasone veroorzaakt worden? ik voel wel vaak de spray door mijn keel gaan, is dat wel normaal? dat spul moet toch in de bijholte? van mijn huisarts mag ik niet stoppen ermee omdat het daar niet aan kan liggen maar de ervaring van andere mensen is toch echt anders.

    Reageer
    #2

    ik heb de spray al wekenlang verkeerd gebruikt waardoor het overgrote deel van de spray in mijn keel kwam.

    Is dit mogelijk de oorzaak van mijn keel problemen? en als ik het spul wel goed gebruik of helemaal niet meer, hoe lang duurt het voordat mijn keel weer normaal doet (mocht het door de spray komen?)

    Reageer
    #3

    Het zou dan van de spray kunnen zijn. Ik kan je niet zeggen hoe lang het dan kan gaan duren

    Reageer
    #4

    lijkt mij niet goed als een steroide spray via de keel word door geslikt maar mijn huisarts laat al ruim 2 weken niks van zich horen daarom plaats ik de vraag hier. Ik wil er mee stoppen maar je mag met dat spul niet zomaar ineens stoppen.

    Reageer
    #5

    maar mijn huisarts laat al ruim 2 weken niks van zich horen
    Blijven bellen dan! en je niet door de assistente laten afschepen

    Reageer
Reageer op: Droge keel / vaak schrapen nadat ik fluticasone neusspray gebruik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief