Corona

 • #1

  Goedenavond, ik heb denk ik Corona, ik heb me vanmorgen laten testen en ik ben in afwachting van de uitslag.

  Ik voel me ontzettend beroerd. Het was gisteren met wat zwakte en beetje hoest begonnen en vannacht was het echt drama. Ik had 38.5 koorts (nu afgezakt naar 38 graden. Ik heb last tussen schouderbladen en hoest nu wat meer maar met vlagen. Me neus zit verstopt en algehele malaise. Maar ik zit meer met die pijn tussen schouderbladen. Is dat normaal bij corona? En mijn neus van binnen (aan één kant) doet soms zo pijn van binnen, voelt branderig aan alsof ik elke moment een bloedneus kan krijgen. Is dit wel normaal?

   

  Reactie
  #2

  Dat is dan normaal bij een griep of corona

  Reactie
  #3

  Goedeavond tandor het is inderdaad corona,

  De laatste dagen gaat het wat moeizaam maar met vlagen. K heb net getemperatuurd en ik heb 39.1 graden koorts enkel behalve duizeligheid heb ik nergens last. Niet echt wat ik van koorts gewend ben.. is dit normaal?? Ik heb voor zover ik weet overgings geen onderliggende ziekten. Ik kan niks op internet vinden weet u hoe dat komt?

  Reactie
  #4

  Iedere infectie kan anders verlopen. Wees blij dat je maar geringe klachten hebt

  Reactie
  #5

  Nou tandor ik zal het even opsommen: smaakverlies, extreme haaruitval, kapotte tong (scheuren) kortademig, koorts, hoofdpijn, rillen, keelpijn, verkouden, druk op borst en moeilijk in kunnen ademen..

  Ik weet dat ik ergens nog bof maar toch..

  Reactie
Reageer op: Corona
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief