Cola fles door neus/sinus

 • #1

  Beste allemaal,

  Zoals jullie weten is het de laatste tijd erg wisselvallig qua weer. Zo ook afgelopen maandag. Binnen was het warmer dan buiten denk ik, want ik merkte een temperatuur verschil. Meestal slaat dit op mijn neus. Ik krijg dan een enorme prikkel in mijn neus, wat doordringt in mijn gezicht. Het voelt dan alsof er koolzuur door mijn bijholtes gaat. Deze keer duurde het voor mijn gevoel lang, en moest ik even stoppen met wat ik aan het doen was. Het deed pijn. De volgende dag had ik een verstopt gevoel in mijn rechterneusgat wat later op de dag veranderde in tandpijn. Mijn rechtervoortand is gevoelig doordat ik een beurse plek heb naast mijn neus sinds die enorme prikkel van de vorige dag.

   

  Ik heb vorig jaar een ongeval gehad waarbij mijn voortanden afgebroken waren waarbij de tandhals bloot lagen. Laatst ben ik nog bij de tandarts geweest en er was geen ontsteking te zien, maar de tandarts wilt een wortelkanaal behandeling starten omdat de rechter voortand stervende is. Dit wou ik zo lang mogelijk uit stellen.... tot die prikkeling gebeurde.

   

  Kan iemand mij vertellen of ik daadwerkelijk tandpijn kan krijgen door een prikkel in je neus? Mijn sinussen voelen verstopt maar ik heb geen verstopte neus, wel een loopneus. Mijn voortand en tandvlees bonkt, het doet pijn, voelt alsof ik gisteren gevochten heb en een klap heb gekregen op m'n mond: lees spierpijn. Eten doet geen pijn, geen last van koud of warmte verschil tegen tand, is zeker te doen zonder pijnstiller. Geen koorts.

   

  Groet

  Reactie
  #2

  Het kan andersom.. de tanden voorzaken de problemen

  Reactie
Reageer op: Cola fles door neus/sinus
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief