Rare plek

 • #1

  Ik ben een vrouw in de overgang en merk de laatste tijd dat mijn tong brand en ruw is.  Nu komt dit wel vaker voor maar het maakte mij angstig. Dus ben mijn mond gaan inspecteren en zie van alles en gelijk komen de nare gedachtes maar boven.  Toen zag ik dit.  Helemaal achterin onder mijn tong.  Het voelt niet hard aan ofzo.  Iemand vind het doodeng. Iemand die mij antwoord kan geven?

  Reageer
  #2

  Je hebt ook aanslag op je tong?

  Reageer
  #3

  Ja klopt ik heb ook een witte aanslag op mijn tong? En mijn tong voelt ook erg ruw aan en er zitten scheurtjes in aan de boven en zijkanten.

  Reageer
  #4

  Dat zou het een schimmelinfectie kunnen zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

  Reageer
  #5

  Ga ik zeker doen.

  Maar als je op internet gaat zoeken dan kom je dat vreselijke woord natuurlijk tegen en dan gaan bij mij gelijk alle alarmbellen rinkelen.

  Zou dat het kunnen zijn? Dat plekje onder mijn tong?

  Ook voel ik een heel klein soort van pukketje die komt en gaat. Ik voel het vaak opkomen met eten. Het zit boven aan de rechterkant helemaal achtering bij mijn achterste kies. Beetje lastig uit leggen.

  Reageer
  #6

  Daar lijkt het toch niet op

  Reageer
  #7

  Toch nog een vraagje.  Ik voel ook en heel een klein bultje. Soms is hij weg en soms gaat hij opzetten zodat ik hem voel met mijn tong tijdens eten en praten. Wat zou dit kunnen zijn?

  Reageer
  #8

  Dat zou een irritatie kunnen zijn

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Het is soms ook wel gevoelig.  Het is een paar dagen weggeweest en ineens met eten zat het er weer.  Het is dan een soort pukkeltje

  Reageer
  #10

  Zoals ik al schreef: het lijkt op een irritatie

  Reageer
Reageer op: Rare plek
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief