Weer griep???

 • #1

  Begin januari heb ik de griep gehad. Koorts, spierpijn, enzovoort. Nu kreeg ik vd week een zere keel en ja hoor, nu verkouden en hoofdpijn. Ik heb het nu ook steeds koud, net gemeten en binnen 5 min. ging mn temperatuur van 37.5 naar 37.9.. Ik denk dat als ik straks meet het nog hoger gaat worden. Heb ook klein beetje gewrichtspijn.. Ik heb toch ajb niet weer de griep?? Vorige keer wel goed uitgeziekt, tussendoor wel druk geweest. Mn holtes zijn ook wat pijnlijk.. Kan ik zo snel achter elkaar 2x griep krijgen?? Ik werk op een peuterspeelzaal..

  Reageer
  #2

  Het hoeft niet perse de griep te zijn. Een flinke verkoudheid kan dezelfde klachten geven

  Reageer
  #3

  Ik zou wel zorgen voor wat voedingssupplementen om je gezondheid te ondersteunen. zoals vitamine C en D.

  Reageer
  #4

  Okee.. Maar kan koorts daar ook echt bij horen Tandor? Heb tot nu toe max 37.9 gehad, maar dat was het dan ook wel. Stel dat ik boven de 38 graden krijg, kan dat dan ook van de verkoudheid komen?

  Ik ben ook heel moe. Deze week moet ik maandag en dinsdag eigenlijk wel werken omdat er geen invallers zijn.. Zou dat kwaad kunnen? Het zijn lange dagen van 8 tot 6, ik moet dan een groepje van 5 kinderen bezighouden (BSO). Waar doe ik dan verstandig aan, zou het kunnen verergeren als ik toch ga? Het kost wel energie zulke dagen..

  Reageer
  #5

  Vooralsnog heb je geen koorts

  Reageer
  #6

  Nee klopt. Maar kan dat wel bij een verkoudheid horen? En is werken morgen verstandig?

  Reageer
  #7

  Ik ben dan juist bang dat als ik veel energie gebruik meer kans heb op complicaties.. Is dat mogelijk?

  Reageer
  #8

  Dat kan erbij horen. Of jij je in staat voelt om te gaan werken, kun je alleen maar zelf beoordelen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ja snap ik. Vind ik altijd lastig. Maar kan het dan wel zijn dat ik sneller kans heb op complicaties?

  Reageer
  #10

  Nee eigenlijk niet.

  Reageer
  #11

  Ik ben wel aan het werk gegaan. Ben nu wel moe. Ik denk dat ik bijholteontsteking heb. Kan dat ook doortrekken naar je nekspieren en slaap en kaak? Dat het daar allemaal gevoelig is?

  Reageer
  #12

  Dat zou kunnen. Maar dan is het toch goed om toch even naar de huisarts te gaan

  Reageer
  #13

  Waarom, is dat gevaarlijk?? Een kuur helpt niet echt toch?? Moet ik me nu zorgen maken dan? Moet morgen nog 1 dagje werken en dan 3 dagen vrij..

  Reageer
  #14

  Ik twijfel trouwens weleens over het feit dat ik geen kaakspanning heb. Dat doe ik namelijk wel als ik spanning heb. Het net 37.5 gemeten. Ik zou toch geen hersenvliesontsteking krijgen? Is die kans wel aanwezig als ik doorwerk?

  Reageer
  #15

  Dat is allemaal wat ver gezocht.  alleen als je daadwerkelijk een bijholte ontsteking zou hebben moet die wel met antibiotica behandeld worden.

  Reageer
Reageer op: Weer griep???
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief