Verharde bal

  • #1

    Kan het zijn dat je linkerteelbal (vanuit mijn zicht) wat harder aanvoelt dan de rechtse? Ik duw er natuurlijk niet hard op maar de rechtse voelt wat zachter.

    Reageer
    #2

    Ja dat kan

    Reageer
    #3

    Ik ben echt bang voor zaadbalkanker... ik las echter dat dit echt uitzonderlijk is, maar toch ben ik bang. Ik heb soms lichte pijn in mijn ballen of in de omgeving daar rond, kan het niet direct een plaats geven. En ook lichte pijn in de onderbuik. Soms heb ik ook aan beide kanten van het scrotum pijn. Kan dit eventueel aan de bekkenbodemspier liggen? Ik ben namelijk twee weken geleden terug begonnen met zwemmen, en toen merkte ik het op. Ik had ook hevige last van mijn bil tijdens het zwemmen.

    Reageer
    #4

    Als je je zorgen maakt, ga dan naar de huisarts.
    Ik voelde sinds dinsdag een knobbel op mijn teelbal, niet bijbal. Was als de dood dat het zaadbalkanker zou zijn, en dat kon ik er niet bij hebben, aangezien een naaste op dit moment met kanker in het ziekenhuis ligt. Hij kreeg gisteren te horen, waar ik bij was, dat ie uitbehandeld was. (Hij heeft overigens geen zaadbalkanker, maar uitgezaaide maagkanker, zeer agressieve vorm). Ik wilde er voor hem zijn. Met veel tegenzin, na dit gesprek toch even naat de huisarts gegaan. Hij stelde mij gelijk gerust en zei dat het een cyste was en absoluut geen kanker. Vertelde hem het verhaal die maagkanker, dus hij heeft me gerust gesteld en toch even doorgestuurd voor een echo. Bleek idd een cyste te zijn. Kreeg ook te horen dat het echt zeldzaam is om teelbalkanker te krijgen.

    Mijn advies is dan ook, ga naar de huisarts, de kans dat het iets ergs is, is klein.

    Reageer
Reageer op: Verharde bal


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief