Pijn teelbal ervaring

  • #1

    Vorige week in de avond controleerde ik mijzelf, had dat eigenlijk nog nooit gedaan en vond het wel eens tijd. Ik voelde aan 1 kant wat geks dacht ik. De volgende morgen werd ik wakker met pijn aan die kant van de bal. Hierdoor ben ik wat vaker gaan controleren of ik iets geks voelde. De pijn is te vergelijken met een trap in mn ballen , maar dan niet zo heftig. In de avond lijkt dit wat erger te worden en is niet de gehele dag aanwezig. Omdat ik de pijn wel een beetje gek vond en ik dacht een knobbeltje te voelen ben ik naar de huisarts geweest. Hij voelde niks geks, wat ik voelde bleek de bijbal. Maar het zekere voor het onzekere toch een echo. Gisteren de uitslag gekregen en niks geks op te zien, geen ontsteking,cyste,tumor oid. Toch blijf ik het gek vinden dat die zeurende aanwezige pijn toch blijft ( nu een week) ondanks dat er niks te zien is. Daarom ben ik doorgestuurd naar de uroloog. Ik ben op zoek naar wat ervaringsverhalen. Nog meer die dit meegemaakt hebben?

    Reageer
    #2

    Hoe vaak zit je eraan te voelen?

    Reageer
    #3

    De 2 dagen nadat ik dacht een knobbel te voelen heb ik wel regelmatig even gevoeld inderdaad. Denkt u dat dit verband heeft met elkaar?

    Reageer
    #4

    Ja, dat zal zeker verband hebben. Die bijbal raakt namelijk geïrriteerd en kan idd pijnlijk zijn

    Reageer
    #5

    Bedankt voor uw reactie. Maakte mij toch wel wat zorgen omdat de pijn die ik voel, ik ook lees als ervaringsverhalen van bijv. teelbalkanker. Klinkt logisch dat het inderdaad geïrriteerd raakt. Ergens vond ik het bijzonder na een goede echo toch door gestuurd te worden naar een uroloog vanwege de pijn wat volgens mijn huisarts " zorgwekkend " zou zijn terwijl de echo helemaal goed was. Dus een kans dat de pijn is begonnen door zelfonderzoek? Komt het soms ook voor dat de oorzaak van de pijn misschien niet gevonden kan worden?

    Reageer
    #6

    Daar kan ik geen antwoord op geven

    Reageer
Reageer op: Pijn teelbal ervaring


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief