Knobbeltje die pijn doet

  • #1

    Ik ben 16 jaar en heb een tijdje geleden last gehad van mijn rechterbal en ontdekte er een klein knobbeltje, niet te zien, alleen te voelen. Het heeft ongeveer een week iets pijn gedaan maar ik vond al snel een soortgelijk knobbeltje aan mijn linkerbal. Nu (drie weken later) heb ik al vijf dagen pijn aan mijn linkerbal die doorloopt tot in mijn onderbuik. Ik voel soms een niet meer dan vervelende lichte pijn maar vaak is het ook erger wanneer mijn bal bijvoorbeeld tegen mijn been aan gedrukt of op de fiets. Het lijkt erop dat mijn linkerbal iets harder is en verder is het knobbeltje heel gevoelig en de bijbal ook, nog meer dan ballen normaal zijn. Weet iemand wat dit zou kunnen zijn? Ik ben een beetje bang dat het kanker is maar durf er niet echt mee naar de huisarts, vooral uit ongemakkelijkheid voor mijn ouders.

    Reageer
    #2

    Nou kanker zal het niet zijn, maar een bijbalontsteking of een cyste zou wel kunnen.  Hoe vaak check je je ballen zo?  Als je daar iedere dag aanzit, is het niet raar dat ze zeer gaan doen.

    Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken.

    Reageer
Reageer op: Knobbeltje die pijn doet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief