Klachten bij plassen na operatie

  • #1

    Ik heb recent een operatie gehad voor een peri-anale fistel. 3 Dagen na deze operatie begon deze plek veel pijn te doen en tegelijkertijd werd het voor mij moeilijker om te plassen en heb ik soms best wel hevige nadruppelingen. Tijdens het plassen ervaar ik geen pijn, maar na het plassen soms wel in de penis, nog geen pijn ervaren in de prostaat omgeving.

    In het begin kon ik mijn spieren om te plassen moeilijk aanspannen door de pijn. De pijn is sindsdien weggegaan maar ik heb nog steeds moeite om te plassen en last van nadruppelingen.

    Door dit heb ik veel last van stress omdat ik bang ben dat indien het prostaatkanker is, er uitzaaiingen zijn. Ookal lijkt mij dit onmogelijk sinds de klachten pas circa één week bezig zijn.

    Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Als toevoeging wil ik even aangeven dat ik 18 jaar oud ben.

    Reageer
    #3

    Ik denk het toch een gevolg van de operatie is, en dat met name veroorzaakt wordt door een overspannen bekkenbodem.Neem in ieder geval wel even contact op met de poli chirurgie

    Reageer
Reageer op: Klachten bij plassen na operatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief