Longkanker?

  • #1

    Beste,

    ik was tot vorig jaar een gezonde sportieve vrouw van 42 jaar. Van de ene op de andere dag kwam ik ernstig ziek, botpijnen, nachtzweten, maanden aan een stuk. Ik kreeg tal van onderzoeken, ct scan, petscan, MRI heup, verschillende biopsie’s....het zat tussen mijn oren zeiden de artsen. Ik ging zo erg achteruit dat ik een 2 de mening ging vragen. Deze arts zei meteen, er zit een nodule op uw longen van 9 mm en deze was vorig jaar ook zichtbaar, zei de arts u dit niet? Nee niet dus. Ik zit nu op een punt dat ik niet meer kan lopen, het bed niet meer uitkan en amper nog kan ademen. Ik krijg een MRI volgende week van de rugwervels en ct abdomen weer en dan halen ze het eruit. Heb er veel over opgezocht,  uitzaaingen zijn eigenlijk botpijnen, waarom zien ze niks op de botscan? Waarom ben ik zo zwak geworden, ben zo bang, dokters zijn vaag. Mijn tumormarker chromogranine was ook positief, waarom hebben ze zolang gewacht, heeft deze operatie wel zin nog?

    wie heeft raad?

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Je zult toch even de MRI af moeten wachten en dan zien wat de arts voor bevindingen doet.

    Reageer
Reageer op: Longkanker?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief