HELP ! Heb ik leukemie ? Of maak ik mezelf bang ?

 • #1

  Hoi ,
  Ik ben 18 jaar en enorm bang dat ik leukemie heb .
  Ik zoek nog al graag alles op op het internet en heb dit ook gedaan over leukemie , omdat ik vaak blauwe plekken heb waar ik niets van weet en enorm snel bloedend tandvlees heb .
  Nu ik de symptomen van leukemie heb opgezocht zie ik dat er nog meerdere dingen aan mijn 'profiel' passen .
  Ik word wakker met blauwe plekken die ik de dag voordien nog niet had , ik heb snel last van bloedend tandvlees , ik heb enorm vaak hoofdpijn , ik eet amper omdat ik amper tot geen honger heb waardoor ik wat kilotjes kwijt ben , ik ben enorm vermoeid en slaap ook enorm slecht , ik word smorgens soms wakker alsof ik net uit de douche kom ( enorm zweten in mijn slaap ) .
  Jammer genoeg kan ik hier niet met mijn huisarts over praten .
  Ik ben niet tevreden over haar , toen ik eens met pijn in de ribben/borst naar haar ging vroeg ze me gewoon of ik rookte ik zei ja en ze zei stop met roken , ze heeft helemaal niets onderzocht .
  Ivm mijn blauwe plekken heb ik al eens bloed laten pakken en ze hadden niets abnormaals gezien zei ze dus kreeg ik het antwoord dat ik gewoon heel snel blauwe plekken krijg .
  En voor mijn hoofdpijn ben ik ook al naar haar geweest en ze beweerd dat dit migraine is , ik heb al 3 verschillende medicijnen voor migraine genomen en niets werkte dus hier heb ik dan ook mijn twijfels bij.
  Dus ik begin me toch enorm zorgen te maken .
  Ik ben van de week met 6 blauwe plekken op mijn benen op gestaan .
  Ik heb ook 3 weken aan een stuk mijn regels gehad , meer gewone bloedingen want echt mijn regels waren het niet want ik pakte mijn anticonceptiepil nog.
  Na dat men strip op was en mijn regels moesten doorkomen is dit ook niet gebeurd .
  Ik ben gewoon heel erg bang , ik ken veel mensen die dicht bij mij staan die kanker hebben of aan kanker zijn gestorven .
  Dus heeft er iemand tips of help me bij wat ik moet doen want ik weet het niet meer .
  Groetjes

  Reageer
  #2

  Er zal niets ander op zitten dan naar je huisarts terug te gaan en je zorgen opnieuw met haar te bespreken en aan te geven dat je je niet serieus genomen voelt. Nou moet ik zeggen dat je klachten mij ook niet gelijk aan leukemie doen denken, maar er zal wel naar de klachten gekeken moeten worden.
  Als je geen vertrouwen hebt in je huisarts, neem dan een andere.

  Reageer
Reageer op: HELP ! Heb ik leukemie ? Of maak ik mezelf bang ?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief