Bang voor leukemie

 • #1

  Hoi,
  Ik heb sinds 2 dagen last van hoofdpijn en lusteloosheid(misselijk) en sinds vanmorgen beetje pijn in mijn vingers en voeten. Ook zweet ik best veel. Ik ben een erg panisch persoon en ben al snel bang dat ik iets mankeer. Ook heb ik een aardig laag vitamine b12 niveau. Zou iemand mij kunnen helpen?

  Reageer
  #2

  Daarbij heb ik gister een bloedneus gehad, vandaag niet. Ook heb ik last van een branderige huid. Ik ben zelfs zo panisch dat ik me zelf continu controleer op blauwe of rode plekken. Kan iemand me helpen(ik ben 18 jaar)

  Reageer
  #3

  Je zou met die klachten dan eens naar de huisarts moeten gaan, Wat die je aan het B12 tekort?
  doe ook eens de test op:
  https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

  Reageer
  #4

  Hoi John, ik doe hier niks meer aan. Heb een half jaar geleden spuitjes hiervoor gehad maar was een tijdje geleden flink weggezakt. Ik ben een persoon die bij alles denkt dat ik kanker heb, terwijl ik na een ontzettend zwaar weekend met veel sport deze symptomen pas sinds gisteren ervaar. Wat denk jij als je de klachten leest?

  Reageer
  #5

  Heel eerlijk? Ik denk dat je een angststoornis hebt. En vit B 12 tekort. En daar zul je dan toch wat aan moeten doen .

  Reageer
  #6

  Hoi john, bedankt voor je antwoord. Je zou goed gelijk kunnen hebben. Ben er al vaker voor naar een psycholoog geweest, maar moet dan misschien nog eens. Bedankt voor je snelle antwoord

  Reageer
Reageer op: Bang voor leukemie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief