Knobbel lies

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een jongen van 19. Ik heb al een tijdje last van mijn lies. Ik denkt dat het komt door voetbal, dit doe ik 3 keer per week. Maar het werd de laatste tijd steeds erger en er kwam een bobbeltje onderin mijn lies, vlakbij mijn balzak. Ik ben gelijk naar de dokter gegaan. Deze vertelde mij dat ik een liesblessure heb en dat het bobbeltje een opgezet kliertje is die vanzelf weer weggaat.
    Ik heb morgen een afspraak bij de fysio, als deze ook zegt dat dit een typisch geval is van een langdurige liesblessure dan wil ik me verder niet teveel zorgen maken.
    Maar ik zit steeds te denken aan kanker. Ik ben in de afgelope 1.5 jaar 6 tot 7 kilo afgevallen, ik drink geen cola fles meer per dan en ook minder snoep en meer brood maar toch zit ik ermee.
    Ik heb ook vaak last van mijn maag, vooral als ik denk dat ik iets ergs heb zoals kanker dus dit zal dan ook wel angst zijn dat zich omzet in buikpijn??
    Zal ik toch een echo laten maken? of is dit overdreven en moet ik gewoon genoegen nemen met de melding dat het een liesblessure is?

    Alvast bedankt

    Reageer
    #2

    Je moet je niet teveel zorgen maken over kanker hoor. Dit is nergens voor nodig, want dan heb je hele andere klachten. Dit lijkt me echt een liesblessure. Een huisarts heeft dat al zo vaak gezien, dat die zich echt niet vergist.
    Trouwens jongeren moeten helemaal niet zo met ziekten bezig zijn. Als je echt kanker zou hebben, dan had je helemaal geen energie voor het voetballen.
    Beter je leventje en geniet er van. Blessures kunnen altijd voorkomen, maar ga voordat je gaat sporten altijd eerst even een warming-up doen. De scheelt je blessures zoals deze. Succes. Een moeder.

    Reageer
Reageer op: Knobbel lies


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief