Heb ik balkanker?

 • #1

  Hallo, ik ben 18 jaar sinds bijna twee maanden en ik ben bang dat er iets mis is met mijn ballen/piemel. In Augustus denk ik was ik ergens heen gegaan, en ben ik daar blijven slapen. Geen gemeenschap gehad trouwens. Toen ik in de ochtend wakker werd had ik heel erg veel pijn en moest ik meerdere malen half gebogen staan in het huis omdat ik zoveel pijn heb. Later met de trein naar huis gegaan en constante pijn gehad. Toen heeft het de hele dag aangehouden en als ik aan mijn balzak voelde deed het heel veel pijn. De volgende dag is is het weg gegaan.

  Nu heb ik twee maanden geleden toen ik ergens was en met de bus terug moest weer erg veel pijn gekregen. De gehele reis pijn gehad en in de bus de hele reis moeten staan, zitten kon niet vanwege de pijn. Aantal malen naar de wc gegaan maar er moest niks uit. Uiteindelijk ben ik na een erg lange reis vol met pijn thuis beland en daar uiteindelijk van moeheid in slaap gevallen. De dagen daar op bleef het pijn doen.

  Ik heb deze problemen nu al bijna twee maanden en de dokters zeggen dat het iets met mijn darmen is waarschijnlijk maar na vele bezoeken, echo's en foto's is er nog niet echt iets uitgekomen. Het belet mij in me dagelijkse dingen. En als ik de laptop op mijn schoot heb krijg ik ook last van mijn balzak. En vandaag tike ik per ongeluk mijn balkzak aan en had ik gelijk pijn, heb gevoeld in de badkamer even privé maar niet echt een bobbeltje ofzo gevonden. Wel lijkt het alsof iets mijn teelbal misschien heeft uigedund ofzo. Weet niet of dit de reden kan zijn dat ik ook al twéé maanden met deze pijn rondloop in mijn buik, of lijkt het alleen mijn buik maar is het mijn geslachtsdeel? Wie kan me helpen alsjeblieft, heb genoeg van de pijn.

  Reageer
  #2

  Hebben de artsen al eens gezocht naar een liesbreuk of hernia?. Dit kan ook zulke 'vage' klachten geven...

  Reageer
  #3

  Nope, ik schrijf het op en zal het morgen vertellen. Ga morgen naar de dokter weer.

  Reageer
  #4

  Ok, ik ben zeer benieuwd naar de uitslag.

  Reageer
  #5

  Me moeder vertelde me dat als ik op me hand blaasde dat er dan een eventuele bobbel zou komen als je een liesbreuk zou hebben...

  Reageer
  #6

  Een liesbreuk (medisch: hernia inguinalis) is een uitstulping van het buikvlies in de liesstreek, waardoor organen die normaal in de buikholte zitten uit gaan puilen.

  De patiënt merkt een bobbel op in de lies die opkomt bij persen en teruggaat bij stoppen met persen of gaan liggen. Een liesbreuk gaat vaak gepaard met enig ongemak, zoals een zeurderig gevoel in de liesstreek. Maar vaak ook heeft een patiënt geen enkele klacht.

  Een arts kan het bestaan van een liesbreuk eenvoudig vaststellen.

  Reageer
Reageer op: Heb ik balkanker?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief