Knobbel achter oor

  • #1

    Ik ben 23 vrouwelijk. 3,5 maand geleden voelde ik een knobbel achter mijn oor. Ik dacht eerst dat het een lymfklier was, maar nadat het na 2 maanden niet weg ging ben ik toch maar naar de huisarts gegaan. Die zei dat het lymfklier was en dat ik maar gewoon moest wachten totdat hij weer weg ging, zonder ook maar iets te testen. Na aandringen heb ik toch een verwijzing gekregen naar de kno arts.
    Pas over 1,5 maand kan ik daar terecht, maar ik maak me best zorgen.
    Ik ben helemaal niet ziek geweest, de knobbel is pijnloos, hard en kan niet worden bewogen. Op internet blijf ik maar lezen dat dit slechte signalen zijn en het na 2 weken al abnormaal is als de zwelling niet weggaat. (Ik heb geen last van nachtzweten)
    Moet ik proberen een vroegere afspraak te krijgen/second opinion? Hoe "erg" is het, stel dat het kwaadaardig is, dan nog die 1,5 maand extra te moeten wachten?
    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Een enkele lymfeklier die aanwezig is, is toch doorgaans een onschuldig verschijnsel.

    Reageer
Reageer op: Knobbel achter oor


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief