Bult op amandel en globusgevoel

  • #1

    Hallo,

    Sinds vorige week woensdag heb ik ineens het gevoel dat er iets vast zit in mijn keel. Niet een brok, maar een klein stukje van iets. Alles geprobeerd om het gevoel weg te krijgen en uiteindelijk op donderdagavond met een zaklamp in mijn keel gekeken. Toen zag ik een bult en een klein bultje op mijn amandel. Ik was natuurlijk meteen in paniek. Vrijdagochtend de dokter gebeld. Die wilde me niet zien, want er was niks om me zorgen over te maken. Coronatest negatief. Maandag voelde het nog niet goed en heb ik weer de huisarts gebeld. Weer werd ik geweigerd voor een afspraak. Waar ik me namelijk zorgen over maak is dat ik geen pijn heb in mijn keel. Bij een ontsteking zou je toch verwachten dat die op een gegeven moment wel zou doorzetten. Ik gorgel elke avond met zout water. Dit helpt tot nu toe niks.

    Nu een week later heb ik nog steeds geen pijn. Ik heb alleen 2 bulten op mijn amandel die niet groter en niet kleiner zijn geworden. En ik heb dus het gevoel dat er iets in mijn keel zit. Na het avondeten is dit gevoel het ergst. De rest van de dag middelmatig aanwezig.

    Uiteraard maak ik me zorgen. Meer ook omdat ik niet wat het is en of het ernstig is. Ik vind het namelijk vreemd dat de dokter zegt dat er niks aan de hand is, terwijl ze me niet heeft gezien. Is er iemand die kan identificeren wat het is aan de hand van mijn verhaal?

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Bult op amandel en globusgevoel


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief