Beetje vaag

 • #1

  Sinds ongeveer een jaartje ervaar ik af en toe een zeer scherpe pijn in een van mijn zaadballen, die ver tot in mijn buik, en onder rug uitstraalt. Ik dacht altijd dat dit normaal was voor een jonge gozer, en omdat dit niet met regelmaat was zocht ik er niks achter. Ik had dit alleen zo nu en dan sporadisch. Maar sinds de laatste paar maanden heb ik het vaker en frequenter.
  Naast deze pijn ervaar ik ook een ander probleempje dat er ineens bij kwam, en dat is een soort van droog klaarkomen.
  Vaak is het droog, en als er wel zaad komt, is het niet egaal zoals het altijd was, maar zeer weinig, als in twee drie druppels, en een soort van stukjes, dit heb ik nu merkbaar sinds 1 a 2 weken. En bij iedere zaadlozing heb ik een ongemakkelijk, tot ligt pijnlijke pijnscheut in mijn bal.

  Ik ben een beetje gaan Googlen, en besloten om een zelf test te doen, en bij schrik voel ik verschillende verhardingen aan, en bij, mijn bal waar ik de pijn voel.
  (Echt goed onderzoeken kan ik het niet, omdat het erg gevoelig is.).

  Naar de dokter gaan wil ik niet, omdat ik bij geen kans mijn broek laat zakken, never.
  Mijn vraag concreet, moet ik mij zorgen maken, of trekt dit vanzelf voorbij?

  De reden dat ik hier een vraag aanwaai, is omdat op 1 tante na, al mijn tantes, en 1 oom, borstkanker hebben gehad, mijn moeder ook. Mijn vader had prostaat kanker, net zoals mijn opa. Dus er is veel veel verschillende soorten kanker in de familie.

  Hopelijk vind ik hier meer info, en valt het mee.

  Reageer
  #2

  "Naar de dokter gaan wil ik niet, omdat ik bij geen kans mijn broek laat zakken, never.
  Mijn vraag concreet, moet ik mij zorgen maken, of trekt dit vanzelf voorbij?""
  Dan hoef je hier eigenlijk niet te vragen wat het zou kunnen zijn, want die vraag kan niemand zo beantwoorden. Je zult met die klachten dan toch echt naar de huisarts moeten gaan. En maak je niet ongerust, je huisarts heeft al meer ballen gezien.

  Reageer
  #3

  Ik wil er wel mee naar de huisarts gaan, maar ik neem aan dat de huisarts ook een aantal onderzoeken zou willen doen. Maar de onderzoeken waar ik op uitkwam bij dit soort klachten, kwamen vaak erop uit dat de dokter zelf de ballen zal onderzoeken, wat bij mij dus een no go is.

  dus eigenlijk mijn vraag hier is of er geen ander tussenstappen zijn, voor je naar een huisarts zou gaan. Meer informatie over eerder genoemde klachten?

  Reageer
  #4

  Hij zal ze zeker moeten onderzoeken anders kan die ook niet zeggen wat er is. Maar als dat voor jou een no go is ( beetje aanstellerig vind ik dat wel) dan moet je niet gaan en ermee rond blijven lopen. Als het dan erger wordt, mag je wellicht naar het ziekenhuis gaan en staan ze er gelijk met z'n vijven omheen te kijken.
  Een andere tussenstap is er niet. Met je teelballen moet je geen risico's lopen

  Reageer
  #5

  Wat een vreemde reactie.
  Dit forum dient toch voor advies, en informatie, vind je houding teleurstellend.
  Zeker je makkelijke oordeel dat jij iets aanstellerig vind, iets waarvan jij geen idee hebt van de reden.

  Erg jammer, en zeer teleurstellend.

  Reageer
  #6

  Advies heb je gekregen. Het enige advies wat in dit geval gegeven kan worden. Mijn andere opmerking was wellicht niet zo heel gepast en daarvoor mijn excuus

  Reageer
Reageer op: Beetje vaag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief