Hoofdpijn, misselijkheid en ploppende oren.

 • #1

  Ik heb een aantal dagen last van misselijkheid en hoofdpijn. Meestal wisselen deze twee elkaar af. De hoofdpijn is vooral aan de achterkant boven op het hoofd, maar komt ook wel eens op een andere plek voor. Het is een soort drukkende pijn en is niet heel heftig. Soms heb ik een uur nergens last van. Ook ploppen mijn oren vaak. Het is niet dat ze dicht zitten maar soms voelt het net alsof er iets in het oor “verspringt”. Ik heb een slechte houding en ga sinds kort naar een fysiotherapeut om dit te verbeteren dus dit zou een aanleiding kunnen zijn omdat mijn spieren in de “war” zijn. Zelf ben ik vaak best wel bang dat het een hersentumor is. Zou dit kunnen met mijn symptomen? Of maak ik mij te veel zorgen en ben ik gewoon niet fit?

  Reactie
  #2

  Lijkt toch eerder spanningshoofdpijn vanuit je spieren

  Reactie
  #3

  Bedankt voor je antwoord John. Ik heb echter sinds gister ook dat ik iets minder scherp zie, er zitten een soort van kleine zwarte vlekjes door mijn beeld. Is dit normaal? Ook zou ik graag willen weten hoelang ik me zo kan voelen want ik heb nu al 5 dagen last.

  Reactie
  #4

  John, ik ben vergeten ook te vermelden dat ik vannacht een aantal spiertrekkingen heb gehad. Vooral in m’n benen en 1x in mijn arm/ schouder. Is dit de stress/ angst die ik heb of kan dit ook ernstig zijn?

  Reactie
  #5

  Dit zou eventueel bij migraine kunnen passen. In ieder geval naar de huisarts (terug)

  Reactie
  #6

  Je klachten zullen toch door stress/spanningen/angst veroorzaakt worden

  Reactie
  #7

  John, ik heb geen erge hoofdpijn, is migraine dan wel mogelijk? Door spanning angst en stress zou wel goed kunnen. Ik vind het vooral eng dat ik minder scherp zie, maar ik weet niet zo goed wat dat is. Ik kan namelijk wel de ondertiteling lezen van de tv, misschien is het meer dat ik wat duizelig ben zou dat kunnen? Ik vind het erg lastig om uit te leggen wat ik zie maar het is vlekkerig maar hele kleine vlekjes en niet scherp, maar de tv kan ik wel goed zien. Het is vooral als ik een ruimte in kijk dat ik last heb.

  Reactie
  #8

  Migraine kan er zelfs zijn zonder hoofdpijn. Ik denk dat het toch stress gerelateerde klachten zijn

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  John, heel erg bedankt. Weet u misschien nog hoelang deze klachten kunnen duren en of ik misschien toch naar de huisarts zou moeten?

  Reactie
  #10

  Ik kan je zo helaas niet zeggen hoe lang het duurt, maar je kunt natuurlijk terruggaan naar de huisarts. Er moet wel wat aan de stress/spanningen gedaan worden

  Reactie
  #11

  Heel erg bedankt John, weet u toevallig ook of het trillen van met name mijn benen ook te maken heeft met spanning. Ik tril echt in mijn lichaam eigenlijk, je kan het niet van de buitenkant zien.

  Reactie
  #12

  John,

  * ik voel dit vooral als ik lig of zit, als ik bezig ben dan voel ik het eigenlijk niet of maar een heel klein beetje misschien omdat ik er dan op let maar dat weet ik niet*

  Reactie
  #13

  John,

  het begon gisteravond bij het inslapen, in de nacht heb ik er geen last van gehad. Misschien komt het ook omdat ik gister niet of nauwelijks heb bewogen? Nu bij het opstaan voel ik het weer en nu ik op de bank zit ook.

  Reactie
  #14

  Ja hoor. Vast en zeker

  Reactie
  #15

  Bedankt John,

  Ik maak me alleen nog zorgen over mijn zicht en oren, ik zie wel scherp en kan de ondertiteling lezen maar bij ver in een ruimte kijken zie ik vlekken en ook als ik op mijn telefoon kijk gebeurt dit. Mijn oren ploppen een soort van. Het is net alsof er iets in mij oor bonst soms.

  Reactie
Reageer op: Hoofdpijn, misselijkheid en ploppende oren.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief