Bijbalontsteking volgens arts

  • #1

    Goedenacht,

    Momenteel zit ik volledig in de stress omdat ik last blijf houden van mijn lies en onderrug na een bijbalontsteking. Ik ben na de diagnose inmiddels twee keer bij verschillende huisartsen geweest en zij kunnen alles met de bijbal doen zonder problemen.

    De problemen lijken aan te houden in de lies en onderrug, als je daarop zoekt op internet kom je al snel op teelbalkanker uit. Maar dan zou ik ook iets moeten merken aan de bal zelf denk ik? Aanstaande vrijdag moet ik voor een echo van het scrotum naar het ziekenhuis, maar ik ben doodsbang dat het teelbalkanker is en dat het uitgezaaid is naar mijn rug. De klachten van mijn rug lopen een paar weken langer dan de bijbalontsteking.

    Twee maanden geleden is mijn oom overleden. Hij klaagde wekenlang over zijn rug, ook verschillende keren naar de arts geweest. Zij kwamen er pas achter dat hij vier verschillende soorten kanker had nadat hij opgenomen werd met een dwarsleasie ten gevolge van de uitzaaiingen. Een week later was hij weg.

    Door deze ervaring ben ik nu echt als de dood voor mijn klachten. Ik weet dat jullie er ook weinig mee kunnen, maar mijn vraag is meer: als er een bijbalontsteking was en de directe klachten aan de bijbal zijn opgelost. Kan dit dan ook nog teelbalkanker zijn? Ondanks de (indirecte) klachten.

    Bedankt alvast.

    Reageer
    #2

    Teelbalkanker met uitzaaiingen is toch wel erg ver gezocht. Eerst maar eens een echo

    Reageer
Reageer op: Bijbalontsteking volgens arts


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief