Melanoom tussen schaamlippen

  • #1

    Hallo, ik ben een meisje van 13 jaar en heb al sinds ik klein was een moedervlek boven mijn clitoris/tussen schaamlippen. Ik kan me dan ook nog herrineren toen ik den jaar of 6 was tegen mijn moeder zei dat daar iets zat. Ik weet dan ook niet hoe groot het toen was. Nu zit ik in de puberteit en heb ik er toch wel last van dat die er zit. De moedervlek is dan ook groot. Ik denk dat de breedte ongeveer 1 cm is en "hoogte" 3/4 mm. De kleur is licht met donkerbruin. Het is ook zegmaar 1 "bult". Het jeukt soms een beetje. Ik durf echt niet naar mijn moeder toe te stappen om te zeggen dat ie daar zit. Ik heb niet zon moeder waar je dat zomaar tegen zegt. Ik ben 13 dus ik ben niet in staat naar de huisarts te gaan ook omdat mijn vader mijn huisarts is... Ik merk niet op dat het groeit maar ik kan me niet herrineren dat het de grootte was als vroeger. Het is dus ook niet zo dat het ineenkeer gegroeit is. Ik zit te denken om het zelf weg te snijden maar voor ik dat doe dit topic. Wat moet ik nu doen in deze situatie? Ik voel m wel zitten en heb het liever ook weg.

    Reageer
    #2

    Ga er vooral NIET zelf aan zitten snijden. Je loopt het risico op een behoorlijke infectie of verminking.
    Je vader is huisarts makkelijker kun je het toch eigenlijk niet hebben. Die heeft je vroeger vast en zeker wel vaker in je blootje gezien.
    Wees verstandig en ga naar je vader...

    Reageer
    #3

    Ik heb precies hetzelfde wat heb jij er tegen gedaan?

    Reageer
Reageer op: Melanoom tussen schaamlippen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief