Bloed plassen branderig gevoel

 • #1

  Hallo lieve mensen..
  Dit jaar februari begon ik bloed te plassen toen werd er gezegt dat ik een nierbekkenontsteking had daarvoor ook antibiotica gekregen vanaf toen alleen maar blaasontsteking gehad met anderhalve week terug weer een blaasontsteking geconstateerd weer antibiotica nu 3 dagen geleden begon ik weer bloed te plassen branderig gevoel en jeuk.. eerste dag was het wat lichtroze tot met de dag vandaag heel erg veel bloed. Vanmorgen huisarts geweest ze hebben mijn plas nagekeken en hebben meerdere bacterien gevonden en rode bloedcellen. Nadat ik thuis was werd ik terug gebeld of ik opnieuw urine kon inleveren omdat ze het op kweek willen gaan zetten.. ik ben bang dat ik blaaskanker heb omdat ik precies dezelfde sympthomen heb en vooral als ik met een wc papiertje binnen in me vagina dep dat er veel bloed vanaf komt. Iemand die hier ervaring mee heeft ? Ik ben 19 jaar

  Reageer
  #2

  Als je blaaskanker zou hebben, dan heb je geen bloedige afscheiding in je vagina. De uitgang van de blaas zit niet in je vagina.
  Het is mogelijk dat je een bacterie hebt die resistent is tegen bepaalde soorten antibiotica. Door de urine op kweek te zetten, kun je gericht naar bacteriën zoeken en daar een werkend antibioticum voor zoeken.

  Reageer
  #3

  Ik bedoel me plasgaatje het komt vanuit me plasbuis/blaas

  Reageer
  #4

  "vooral als ik met een wc papiertje binnen in me vagina dep" Als je hier dan je plasbuis mee bedoeld: Dan vraag ik me wel af waarom je dat doet. Dat veroorzaakt alleen maar problemen.

  Reageer
  #5

  Maar eerst maar eens even de kweek afwachten

  Reageer
  #6

  Vooral met plassen komt er bloed en met afvegen als ik dep.

  Reageer
  #7

  OK. nou snap ik wat je bedoeld. Toch eerst maar even afwachten wat er uit de kweek gaat komen

  Reageer
Reageer op: Bloed plassen branderig gevoel
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief