Chemo en seksualiteit

  • #1

    Hallo allemaal,

    ik ben 20 jaar en heb het non-hodgkin lymfoom. (Nog 2 chemo's te gaan dus wel bijna klaar gelukkig!) nu loop ik tegen een paar persoonlijke probleempjes aan waarvan ik het moeilijk vind erover te beginnen tegen mijn arts.. vandaar dat ik hier even hulp zoek of mensen die misschien hetzelfde mee hebben gemaakt? Ik ervaar namelijk dat ik niet tot amper opgewonden kan raken en ook klaarkomen is best een probleem.. ik vraag me vooral af of dit tijdelijk is en wel nog goed komt na de tijd?

    Met vriendelijke groet..

    Reageer
    #2

    Ik denk dat het toch vooral de stress/spanningen en de chemo zijn, die dat nu tijdelijk veroorzaken.

    Maar ik zou het wel gewoon met de arts bespreken.het zijn problemen doe de arts toch vaker tegenkomt en daar alles over kan vertellen.

    Reageer
    #3

    dankjewel voor je reactie tandor! Ik zal het denk ik toch maar even aankaarten want ik lees veel verschillende dingen. Ben toch wel benieuwd of er nog meerdere mensen hier tegen aan lopen. En hoe dat uiteindelijk afgelopen is

    Reageer
    #4

    ik ben een vrouw trouwens! Misschien handig om te weten, had ik niet vermeld.

    Reageer
    #5

    Voor de oncoloog of de internist zijn dit toch heel normale onderwerpen. Dit is toch iets wat bij chemotherapieen hoort.

    Reageer
Reageer op: Chemo en seksualiteit


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief