Insectenbeten in bed

 • #1

  Hallo,

  Ik ben momenteel op uitwisseling in Chili (Temuco, dus niet de tropische streek) en ik zit met een vervelend probleem. Sinds enkele weken krijg ik 's nachts als ik ga slapen insectenbeten over mijn hele lichaam. Het gaat steeds over een enkele beet (dus niet veel bij elkaar), 2 of 3 per nacht. Ze zijn verspreid over heel mijn lichaam (Enkels, benen, buik, rug, armen). Ze zien eruit als muggenbeten (iets groter) en jeuken verschrikkelijk hard. Ik word 's nachts af en toe wakker van de jeuk en heb de grootste moeite niet te krabben. Ik ben vrij zeker dat het geen muggenbeten zijn omdat ik ondertussen al een vrij grote muggenjacht gedaan heb en ook een middel in mijn kamer gespoten heb. Bedwantsen lijkt mij onwaarschijnlijk omdat men hierbij last heeft van meerdere beten bij elkaar (maar ik ben geen dokter dus het zou altijd mogelijk kunnen zijn ๐Ÿ™‚ ).

  Enig idee wat dit zou kunnen zijn of wat ik eraan zou kunnen doen? Naar de dokter gaan hier is heel duur dus ik zou dat willen vermijden.

  Reageer
  #2

  Dat is moeilijk te zeggen..........Het kan natuurlijk ook een ander insect zijn. Een spin bijvoorbeeld...of misschien toch een mug

  Reageer
Reageer op: Insectenbeten in bed
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief