Vreemde uitslag op rug en knieën

  • #1

    [b]Hallo,

    Ik had een aantal jaar geleden ineens hele vreemde uitslag op mijn rug. Een soort ronde, rode plekjes in een patroon. De plekjes zijn niet verheven, jeuken niet en schilferen ook niet. Iedere dag vervagen ze een beetje en na 2 dagen is het over het algemeen weg. Ik heb deze uitslag 6 keer gehad met onregelmatige (vaak lange) tussenpozen. De huisarts dacht dat het een schimmel was, hij schreef zalf voor maar dit hielp niks. De dermatoloog had geen flauw idee wat het kon zijn. In eerste instantie lijkt het een afdruk van iets, maar ik heb nergens op gelegen. Op een van de foto's is te zien dat er op mijn onderrug een patroon van uitslag zit en op mijn bovenrug zitten 2 'losse'. Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn?

    Dan mijn knieprobleem. Ik krijg zo nu en dan zonder aanleiding ineens enorm rode, hete en opgezette knieeën. Het doet verder geen pijn maar door de hitte voelt het wel branderig aan. Ik ben getest op reuma, maar dit heb ik voor zover ze getest hebben blijkbaar niet. Het begon aan 1 kant en later waren het beide. Na een kwartier tot 3 kwartier trekt het weer weg. Ik ben bij een gespecialiseerd reumatoloog geweest met 50 jaar ervaring en hij heeft het nog nooit eerder gezien.

    Heeft iemand enig idee?

    De foto's die ik heb kan ik niet toevoegen zo te zien..

    Groetjes[/b]

    Reageer
    #2

    Je zou de foto's kunnen sturen aan:
    [email protected]

    Ik kan dan kijken of ik ze kan plaatsen.

    Moderator.

    Reageer
Reageer op: Vreemde uitslag op rug en knieën


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief