Nieuwe moedervlek

 • #1

  Sinds juli/augustus is er een nieuwe moedervlek ontstaan op mijn arm. Deze is ten opzichte van toen wel wat gegroeid. Hij zal nu 1mm zijn vermoed ik. Verder egale kleur en geen last er van. Is het normaal dat een nieuwe moedervlek in een jaar tijd wat groeit?

  Reageer
  #2

  Ja dat kan

  Reageer
  #3

  Toch even huisarts gegaan. Hij zag er als een normale moedervlek uit van idd 1mm. De huisarts gaf aan over 6 maanden weer te controleren of er nog groei is of dat het hetzelfde is gebleven maar voor nu ziet hij er totaal niet verdacht uit. Ik vergat eigenlijk te vragen waarom ik dan toch over 6 maanden moet terugkomen. Zal dit voor de zekerheid zijn? Of zal die dan toch iets van onrust hebben gezien.

  Reageer
  #4

  Puur voor de zekerheid en om jou gerust te stellen

  Reageer
  #5

  Bedankt John. Soms jeukt het wel alleen ik heb er een ouderdomswrat onder zitten dus die zou het ook kunnen zijn. En bedoel soms 1x per dag dat ik ff jeuk heb.. kan dat eventueel ook zijn door groei (als het wel die moedervlek is) of toch teruggaan naar de dokter.

  Reageer
  #6

  Jeuk kan altijd wel ergens ontstaan...

  Reageer
Reageer op: Nieuwe moedervlek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief