Rimpels door droge huid is Botox de enige oplossing?

  • #1

    In ben 25 jaar en heb last van rimpels en droge huid. De dermatoloog zegt dat ik geen specieke huidproblemen heb. Enkel dat ik een erg droge huid heb. Kunnen rimpels ontstaan door de droge huid? Kan dit opgelost worden met een anti-rimpel crème of enkel met botox behandeling?

    Reageer
    #2

    Dat is een vraag voor een dermatoloog om te beoordelen.......

    Je kunt natuurlijk eerst een crème proberen

    Reageer
    #3

    Botox behandeling is geen oplossing voor alles. Raadpleeg je dermatoloog en kijk naar hydraterende crèmes met hyaluronzuur, mos, retinol of vitamine E. De Nuy botox crème van Biobey hydrateert goed. Onderzoek ook andere merken die de huidbarrière helpen herstellen. Een droge huid veroorzaakt rimpels, dus het herstellen van de droge huid zal de rimpels minder opvallend maken. Praat eventueel met een andere dermatoloog als je niet genoeg informatie hebt gekregen.

    Reageer
    #4

    Een droge huid kan wijzen op een tekort. Het kan mogelijk een atopische huid zijn. In dit geval is het onzeker of een botox behandeling helpt. Je kunt ook supplementen nemen zoals vitamine C, algenolie, Q10, vitamine A, die de huid verbeteren. Een dagcrème helpt alleen op het oppervlak van de huid. Een crème met hyaluronzuur, mos, antioxidanten en shea boter kan een optie zijn.

    Reageer
Reageer op: Rimpels door droge huid is Botox de enige oplossing?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief