Sinus Pilonidalis

 • #1

  Iets meer dan 5 jaar geleden (was toen een jaar of 27 nu 34) had ik voor het eerst een sinus pilonidalis. Het begon met enkele enkele dagen last aan het staartbeentje en plots barstte dit open. Ik werd toen door de huisarts naar de lokale spoed doorverwezen. Daar werd de uitgang van de cyste naar de huid verbreed door incisie (zonder verdoving, erg pijnlijk). Nadien moest ik met een wiek de wonde laten opgroeien. Na een consultatie na afloop, zei de arts mij dat hij mij een operatie niet aanraadde. En voor verschillende jaren was ik goed. Nu heb ik er weer last van de laatste paar maand, de laatste week iets minder erg dan ervoren, maar heb een periode veel etter gehad. Mijn vraag nu wie heeft er ervaring met de pilat lasermethode? Deze zou in Vlaanderen denk ik enkel in Turnhout uitgevoerd worden. Ik overweeg deze minimale ingreep om eens heel die cyste uit te kuisen (weg te branden).

  Groeten JIM

  Reageer
  #2

  Dag Jim, heb jij inussen een behandeling ondergaan? In Jan Palfijn in Gent gebruiken ze nu ook een laser, ik ga binnenkort bij hen langs.

  Reageer
Reageer op: Sinus Pilonidalis


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief