Linkerarm enorme jeuk

  • #1

    Ik heb sinds een aantal maanden erg veel jeuk aan mijn linkerarm. Vooral de onderarm. Daarnaast is de arm ook pijnlijk bij het strekken na buiging, roteren van de arm en na het ontlasten. Boodschappentas neerzetten. Huisarts heeft hormoon crème en koelzalf gegeven. De hormoon crème werkt totaal niet en de koelzalf verlicht een beetje. Mag over meer dan 1 maand naar de neuroloog, echter tot die tijd zoek ik naar iets of wat om de jeuk te onderdrukken of iemand die een idee heeft waar het vandaan komt. Dan kan ik het ook meenemen naar de Neuroloog. Op dit moment kan ik het regelmatig uitgillen van de jeuk.
    Geen uitslag, builtjes of droge huid. In tegendeel de arm ziet er normaal uit en is vet genoeg door alle crème. Stress is er in mijn oogpunt ook niet en drink genoeg water.

    Reageer
    #2

    Al een eenvoudig anti histaminicum uitgeprobeerd?

    Reageer
    #3

    Ja, het had geen effect helaas.

    Reageer
Reageer op: Linkerarm enorme jeuk


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief