Galeotomie

  • #1

    Hallo,

    Ik twijfel om een galeotomie te laten uitvoeren. Heb al verschillende mensen geraadpleegd en veel opgezocht op internet. Komt erop neer dat de ingreep op zich meevalt van prijs en van risico, maar dat het resultaat ook redelijk onzeker is. Ad andere kant, ook al werkt het niet echt, ik vraag me af in welke mate die 2 littekens die je hebt na zo'n ingreep erg zichtbaar zijn. Als die goed genezen kan dit nog meevallen, niet? Ook al word je toch volledig kaal in het slechtste geval.

    Mijn huisarts vertelde ook dat dat vliesje, de galea, ook als functie heeft warme af te geven. Ik sport ook heel veel, en ben van nature al een zweter aan mijn voorhoofd. Ik heb wat angst dat als ik die ingreep laat doen, de warmte minder zal kunnen worden afgegeven via mijn hoofd en ik dan nog meer zweet zal hebben op mijn aangezicht.

    Heeft iemand recente ervaringen met de dingen die ik beschreef, of recentelijk een galeatomie laten uitvoeren?

    Alvast een grote dankjewel voor een antwoord.

    Gr!

    Reageer
Reageer op: Galeotomie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief