Roaccutane

  • #1

    Ik heb al sinds ik in de puberteit zat last van puistjes. Ik heb momenten waarop het heel heftig is en momenten waarop er vrij weinig aan de hand is. Echter heb ik wel een hoop littekens en daarom wil mijn dermatoloog dat ik aan de roaccutane ga. Ik heb mijn research gedaan en vind het echt enorme troep en zeer heftig voor mijn leeftijd. Ik vind het vreemd dat ze mij het gevoel geeft dat roaccutane mijn enige optie is. Ik wil dat echt niet. Heeft iemand tips of weet iemand welke andere opties er nog zijn? Vond die vrouw sowieso heel vreemd. Ze deed net alsof roaccutane niets voorstelde en ze was enorm arrogant. Is een second opinion een optie?

    Reageer
    #2

    Je kunt voor een second opinion gaan, maar ik denk niet dat je er veel wijzer van zult worden. Ook die arts zal ongetwijfeld met Roaccutane komen. Er zijn namelijk niet echt veel andere mogelijkheden.

    Reageer
    #3

    Maar ik vind roaccutane meteen zo heftig. Niet veel andere, maar dus wel een paar? Welke zijn dat als ik vragen mag?

    Reageer
    #4

    Het zijn middelen met dezelfde werking en bijwerkingen. Van Roaccutane is is ieder geval bekend dat het heel goed werkt

    Reageer
    #5

    Ik ga toch roaccutane doen. Hierbij moet ik eerst een bloedtest doen, wat word er dan getest/onderzocht?

    Reageer
    #6

    De leverfunctie

    Reageer
Reageer op: Roaccutane


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief