Jeuk en bultjes na douchen

  • #1

    Hi allemaal!

    heeft er ook iemand last van jeuk, rode vlekken en lichte blaasjes op buik en borsten na het douchen. Weet iemand hoe dit kan komen! Het zijn vlekjes van ong 2 cm. Na enige tijd zijn de vlekken weg naar de bultjes zitten er nog.

    heb het vooral als het kouder wordt volgens mij.

    wie weet wat dit is??

    Reageer
    #2

    Iemand??

    Reageer
    #3

    Ik had ook zoiets, maar het was een beetje anders. Ik kreeg (vooral na het douchen) jeuk tussen mijn borsten en grote rode vlekjes. Het voelde daar ook alsof iemand aan mijn huid trok, zo voelde de pijn.

    Ik ben naar de huisarts gegaan. Op het eerstr gezicht dat hij aan smetplekken of een schimmeltje en heb ik een zalfje mee gekregen van de apotheek. Als het binnen een week niet weg is, moet ik terug, want dan is het misschien iets anders.

    Ik weet niet of je hier iets aan hebt? Ga anders ook even naar de huisarts.

    Reageer
    #4

    Het kan ook zijn dat je te warm doucht of dat je huid slecht reageert op de shampoo die je gebeukt. Ik kreeg ook uitslag na het douchen en nu ik kouder douche en andere zeep gebruik is het weg gegaan. Maar ik had alleen rode en lichte vlekken en geen blaasjes

    Reageer
Reageer op: Jeuk en bultjes na douchen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief