Blaasjes in neus

  • #1

    Hey!

    Ik heb al een tijdje last van een extreem droge neus. Daar gebruik ik neuszalf voor. Nu is het sinds een week erger geworden en het brandt super hard! Mijn neus is helemaal opgezwollen langs de buitenkant, maar ook langs de binnenkant. Ik voel allemaal dikke blaasjes met wit en nu krijg ik er ook korstjes op.. Ik vraag me af of dit koortsblaasjes kunnen zijn?

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Het kan ook een bacteriële infectie zijn. Ga met de klachten naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Ben er ondertussen ook al mee naar de dokter geweest en ze zei dat het neusslijmvlies wat geïrriteerd en ontstoken was. Ik heb dus geen medicatie gekregen, maar het voelt ook gewoon als koortsblaasjes..

    Reageer
    #4

    Dan zou het kunnen. Doe er een beetje zinkzalf/sudoceme op. Maar wel je handen goed wassen want als het koortsblaasjes zijn dan zijn ze erg besmettelijk

    Reageer
    #5

    Ben ondertussen ook verkouden geworden sinds vandaag! Het zullen dan wel ontstoken neusslijmvliezen geweest zijn, voorafgaand op een neusverkoudheid.

    Reageer
Reageer op: Blaasjes in neus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief