terugkerende schimmelinfectie,help!

 • #1

  Na onveilig ontvangen oraal contact van een vrouw, heb ik me na ruim 12 weken nogmaals laten testen op de diverse soa ( syfilis, hepatitis B, HIV, chlamydia en gonorroe ) de uitslagen waren allemaal negatief dus in dat opzicht ben ik al gerustgesteld. Overigens ook door het contact hier met Tandor.

  Echter blijf ik naast nog wat psychische klachten, waarvoor ik nu een lichte medicatie van antidepressiva slik, kampen met terugkerende schimmelinfectie op de eikel tussen de tenen en op de billen. Er is overigens ook tweemaal een (huid)kweek gedaan van de eikel en daar is niks verontrustends uitgekomen. Candida lijkt de huisarts zeer onwaarschijnlijk, maar toch een kuur van 2 weken voorgeschreven gekregen tegen de schimmel in de vorm van Itraconazol tabletten 100 mg Mylan, Myconazol crème en een doorverwijzing naar de dermatoloog, waar ik pas volgende maand terecht kan.
  Schimmel leek goed af te nemen door de kuur, maar na einde kuur steken de klachten toch weer de kop weer op, in de vorm van schilferende huid tussen de ten en (zwemmerseczeem) en smegma vorming en plooien op en onder de eikelrand. De huisarts wil de kuur niet nogmaals voorschrijven, terwijl ik er toch baat bij leek te hebben.

  Herkend iemand deze klachten? Geen idee wat het kan zijn, maar hoop hier op advies dan wel reacties.
  Gr. Ruud

  Reageer
Reageer op: terugkerende schimmelinfectie,help!
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief