Bultje op hoofd achter het oor

 • #1

  Ik heb een bultje op mijn hoofd achter mijn oor. Was een aantal dagen geleden een stuk groter en deed pijn bij aanraking. Inmiddels is hij wat kleiner en doet hij nog minimaal tot geen pijn meer maar is hij wel nog aanwezig. Waar moet ik aan denken? Ontstoken talgklier? Verstopt haarzakje? Een lymfeklier dat gezwollen is? Gewoon een puistje? Ik voel er iedere dag even aan om te kijken of hij al kleiner is of weg is maar in het geval van een lymfeklier kun je dat beter niet doen toch? Als ik er overheen ga voelt het ook echt gewoon als een bultje. Foto 1 is van het moment dat ik hem ontdekte dagen terug en foto 2 is de staat van vandaag. Mijn vraag is kortom wat zou het kunnen zijn en kan het kwaad?

  Upload Errors:
  1. 20201231_150404.jpg: Kan map wp-content/uploads/2021/01 niet aanmaken. Is de bovenliggende map beschrijfbaar door de server?
  2. 20210103_180815.jpg: Kan map wp-content/uploads/2021/01 niet aanmaken. Is de bovenliggende map beschrijfbaar door de server?
  Reactie
  #2

  Het toevoegen van de foto's is blijkbaar fout gegaan zo te zien. Bij deze nogmaals de foto's.

  Upload Errors:
  1. 20210103_182114.jpg: Kan map wp-content/uploads/2021/01 niet aanmaken. Is de bovenliggende map beschrijfbaar door de server?
  2. 20210103_182139.jpg: Kan map wp-content/uploads/2021/01 niet aanmaken. Is de bovenliggende map beschrijfbaar door de server?
  Reactie
  #3

  Ik kan er zo helaas niets over zeggen. Foto's uploaden is helaas niet mogelijk op dit moment. Ik zou er in ieder geval zoveel mogelijk vanaf blijven

  Reactie
  #4

  Op hoop van zege. 3 keer is scheepsrecht

  Upload Errors:
  1. 20210103_182624.jpg: Kan map wp-content/uploads/2021/01 niet aanmaken. Is de bovenliggende map beschrijfbaar door de server?
  2. 20210103_182638.jpg: Kan map wp-content/uploads/2021/01 niet aanmaken. Is de bovenliggende map beschrijfbaar door de server?
  Reactie
  #5

  Zag je berichtje net iets te laat. Dank voor het laten weten! Dan weet ik in ieder geval dat het niet aan mij ligt. Het ziet er in ieder geval uit als een puistje en voelt als een bultje dat is alles wat er bijzonder aan is. Toch bedankt.

  Reactie
  #6

  Wellicht dat het nu weer mogelijk is om afbeeldingen te delen. Als dat het geval is, het gaat om het onderste plekje. Merkte het 30 dec 2020 op. Het bultje was toen een stuk groter en deed pijn. Nu is het bultje kleiner en doet hij nagenoeg geen pijn meer. Wat ik vooral gewoon even wilde uitstellen was iets kwaadaardigs omdat het toch een bultje betreft.

  Wat de rode plek daarboven is zou ik ook niet weten. Misschien een geïrriteerd haarzakje? Ik ben er in ieder geval heel zeker van dat het het onderste plekje was/is wat ik voel.

  Foto 1: begin van vandaag
  Foto 2: een aantal min voor het posten van dit bericht

  Reactie
  #7
  Reactie
  #8

  Het lijkt op een geïrriteerd talgkliertje

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Je hebt het over de onderste plek? En pijnklachten bij aanraking passen erbij? Is nu geen sprake meer van hoor maar gewoon om het voor mij even duidelijk te krijgen. Geen reden tot zorgen dus. Moet ik het wel de komende tijd nog even in de gaten houden of het weg gaat? Of is dat niet nodig? Ik gebruik trouwens antiroos shampoo misschien is het daarvan geirriteerd.

  Reactie
  #10

  Ik zou me er geen zorgen over maken. Het zal vanzelf weer weggaan

  Reactie
  #11

  Nee oke dan weet ik voldoende. Ik vond het best lang duren want had hem zoals gezegd 30 december opgemerkt. Geld overigens ook voor dat rode bovenste plekje. Maargoed als je hem probeert uit te knijpen (dacht in het begin dat het een puistje was) en je voelt er een beetje veel aan dan snap ik natuurlijk dat ik het niet echt de kans geef om weg te gaan.

  Op internet stond ookal dat dergelijke plekjes achter je oor zelden kwaad kunnen maar dan kom je toch weer even vluchtig iets tegen van bultje achter het oor en huidkanker dus dan denk je toch even hmmm.

  Dank je wel John. En fijn dat er weer foto's kunnen worden gedeeld. Je merkte de afgelopen dagen bij verschillende topics dat het toch iets onmisbaars is.

  Reactie
Reageer op: Bultje op hoofd achter het oor
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief