Bijholte ontsteking?

 • #1

  Beste,

  Ik heb sinds ongeveer 2 weken een aantal klachten waarvan ik zelf denk dat het een bijholte ontsteking is maar natuurlijk kan ik met deze klachten niet gemakkelijk langs de huisarts (corona).

  Ik voel me wat zwak en moe, soms heb ik het koud, dichte neus (aan 1 kant), hoofdpijn, soms niesen, soort drukkend gevoel in 1 kant van mijn bovenkaak ik heb zelf het idee bij hoektanden, tanden ook gevoelig bij koud drinken en een warm gezicht aan 1 kant vooral mijn wang.

  De klachten verbeteren na mijn idee steeds iets meer maar afgelopen dagen zweet aanvallen vooral smiddags waarbij zweet op mijn voorhoofd staat, warme wang en gevoelige tanden bij koud drinken, neus aan 1 kant nog wat dicht.

  Ik zie aan tandvlees en tanden zelf verder niet veel bijzonders na mijn idee en als ik tanden en tandvlees voel ook geen pijn hooguit wat gevoelig soms.

  Wat kan dit zijn, heeft iemand hier ook ervaring mee, enig idee hoelang zoiets kan aanhouden?

  Reactie
  #2

  "maar natuurlijk kan ik met deze klachten niet gemakkelijk langs de huisarts (corona)." Dat is dus niet helemaal juist. je moet gewoon naar de huisarts kunnen als dat nodig is.
  Het kan een bijholteontsteking zijn.

  Reactie
Reageer op: Bijholte ontsteking?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief