Harde bol onder mijn achterhoofd

  • #1

    Ik heb al meer dan een maand last van verkoudheid, brok in de keel en het moeilijk diep inademen. Ik ben toen naar de dokter gegaan en gaf me wat medicijnen, hierdoor ware mijn symptomen weg maar dan kwamen ze weer terug. Dokter heeft me dan antibiotica gegeven, vandaag was mijn laatste dag maar ik voel de brok nog steeds wel zitten en een prikkelende keel. De rest van mijn verkoudheid symptomen zijn nu wel weg. Ik was daar ni zo ongerust over omdat ik ook dacht dat het misschien een allergie kan zijn (wat ik nooit heb gehad, maar blijkbaar kan het met de jaren komen). Tot dat ik een paar dagen geleden een dikke bol heb gevoeld juist onder mijn achterhoofd die enkel voelbaar is als ik mijn hoofd naar voor buig, als ik mijn hoofd horizontaal naar links en rechts buig, beweegt de bol mee. Ik ervaar ook wel wat pijn aan de zijkanten naar de oor toe, maar niet zo hevig en heel soms een lichte stijfheid vanachter aan mn nek. Nu weet ik niet of dat ik dat al langer had. Normaal genees ik altijd heel snel van een verkoudheid, dus vind ik dit heel raar.

    Ik ben hier wel ongerust om, zeker nu met de coronacrisis en de angst dat ik dat ook nog bovenop zou krijgen.
    Al bij al voel ik me niet doodziek maar die irritante keel zit er nog wel,en de ongerustheid van de bol onder mijn achterhoofd.

    Reageer
Reageer op: Harde bol onder mijn achterhoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief