Holte ontsteking

  • #1

    Hallo,
    Ik ben in de maand december langdurig neusverkouden geweest, met name in de ochtend, waar dan ook wat spoortjes bloed in zat. Nu dat rond de jaarwisseling beter ging, heb ik sindsdien pijn boven mijn linker oog/wenkbrauw wat doortrekt naar de bovenkant van mijn hoofd, vooral met bukken. Ik ben niet meer verkouden. Gister bij arts geweest en die tikte daar, maar geen pijn. Wel speciale neusspray gehad. Kan dit evengoed nog je holtes zijn en kan die pijn echt zo lang aanhouden? Het is ook heel vermoeiend...

    Reageer
    #2

    Dat kan inderdaad lang aanhouden

    Reageer
    #3

    Bedankt voor het antwoord!

    de pijn zakt wel na paracetamol, maar met name in de ochtend en avond veel last. Omdat de pijn er nu al zo lang zit en soms ook op mijn hoofd, ben ik zo bang dat het fout zit in mijn hersenen. Of zou de pijn dan niet minder kunnen worden door paracetamol?

    Reageer
    #4

    Dat is beslist niets met je hersenen. Dat is toch echt van de bijholte onbtsteking

    Reageer
    #5

    Bij dit soort klachten zou ik zuivel en suikers in elk geval vermijden. Misschien een paar voedingssupplementen maar vraag daarbij advies.

    Reageer
    #6

    Hallo, hier ben ik weer even na een week. Maandag was de pijn zo erg, dat ik antibiotica heb gekregen. Na drie dagen nam eindelijk de pijn af. Ik heb morgen mijn laatste antibiotica.

    nu is mij vraag: hoe lang duurt het voordat je je smaak weer terug heb? Met name in de ochtend last van. En kan het logisch zijn dat je nog steeds wat druk voelt in je voorhoofd? Dus geen pijn meer, maar meer druk, ook een beetje in mijn neus.

    Reageer
    #7

    Ik lan je niet eggen hoe lang jet duurt voordat de smaak terug is. De overige klachten zijn toch vrij normaal

    Reageer
Reageer op: Holte ontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief