Hoe lang blijf je gemiddeld (baard) uitslag hebben?

  • #1

    Hallo iedereen,

    Ik zit met een kleine ongemakkelijkheid. Sinds een aantal maanden begint mijn baard erg goed te groeien. Dat is op zich geen probleem maar ik krijg er wel uitslag van in de vorm van puistjes. Deze zitten dan vooral in het hals gebied en bij de kin. Hoe lang heeft iemand hier gemiddeld last van? Ik ben op dit moment 18 jaar.

    Het ziet er namelijk niet echt lekker uit die puistjes en zodra ik me geschoren heb gaan ze weer weg, totdat de baard weer teruggroeit. Nu heb ik sowieso redelijk last van uitslag in mijn gezicht. Ook mijn wangen zijn rood en ik denk dat dat acné is. Ik heb er geen last van maar het maakt me wel onzeker als ik in het openbaar loop met die uitslag op die plekken want dat maakt je best lelijk.

    Ook mijn rug en borstkas moeten eraan geloven. Op mijn rug heb ik ook acné maar op mijn borstkas is het wel in mindere mate. Paar rode puntjes maar dat kunnen ook ontstoken haartjes zijn want daar groeit sinds kort ook opeens veel haar. Is dat iets waar ik op moet wachten totdat het zelf weggaat in de toekomst? Ik heb een foto bijgevoegd ter verduidelijking. Hebben meerderen hier last van?

    Bijlagen:
    Reageer
Reageer op: Hoe lang blijf je gemiddeld (baard) uitslag hebben?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief