• #1

  Heb al weken een zwelling in mijn hals die wel veel minder is geworden maar nog steeds pijnlijk is bij beweging..Ik ben niet ziek geweest ofzo alleen erg moe. Ook iets afgevallen. Wat kan dit zijn?

  Reageer
  #2

  Moeilijk te zeggen zo ongezien en zonder enig onderzoek. Misschien een opgezette lymfeklier t.g.v. de ziekte van Pfeifer. Ga met de klachten naar de huisarts

  Reageer
  #3

  Oke, dank u..Ik ben al een keer geweest en toen kon ik het aankijken alleen het is er dus nog steeds en doet bij bepaalde bewegingen nog steeds pijn...Ziek ben ik niet geweest en pfeiffer heb ik al een keer gehad..Nu ook erg druk dus niet zo makkelijk naar arts te gaan ( wat moet dat moet) maar mag het zo lang duren of is dat niet goed? En wat kan het nog meer zijn, een onschuldige spier ofzo?

  Reageer
  #4

  Zo'n klier kan wel maanden aanwezig zijn, vooral als je er regelmatig aan zit te voelen...

  Reageer
  #5

  Oke weet ik even genoeg...Ik zit er niet veel aan te voelen hoor maar kan zien dat hij geslonken is;) Ik kijk het nog wel even aan en als het niet minder wordt misschien de fysio eens vragen of hij er iets mee kan. Misschien toch een spier omdat het echt een pingpongbal is (was, nu nog een knikker) Nogmaals dank!

  Reageer
Reageer op: Vraag
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief