Hoofdpijn, pijn bij slapen (kauwen)

  • #1

    Ik heb sinds gister hoofdpijn. Na vannacht is het wel wat minder geworden. Het is voornamelijk pijnlijk vanuit mijn schouders naar mijn nek en zo door naar mijn hoofd en slapen/kaken. Ook is het boven mijn ogen gevoelig. Ook een beetje duizelig. Mijn spieren voelen volgens mijn broertje wel strak aan, die probeerde ze los te masseren. Kan dit met alles dan uiteindelijk te maken hebben? Bepaalde punten in mijn nek en schouders zijn ook gewoon pijnlijk.

    Reageer
    #2

    Dat zou zeker kunnen. Als de klachten aanhouden, ga dan even naar de huisarts

    Reageer
    #3

    Om te controleren of dat wel echt van mijn spieren afkomt? Of kan er ook wat ernstigs aan de hand zijn? Ik kan bijv. wel mijn kin op mijn borst leggen, is wel pijnlijk dan maar het gaat wel.

    Reageer
    #4

    inderdaad om te kijken of het je spieren zijn

    Reageer
    #5

    Ik heb trouwens merk ik nu op ook een soort 'kippenvel' gevoel bij mijn slapen. En het is ook wat pijnlijk als ik kauw. Hoort dit er dan ook bij? Ik span mijn kaken verder bij stress wel wat aan, ik denk onbewust.

    Reageer
    #6

    Ik denk dat je kauwspieren en kaakspieren wat overbelast zijn

    Reageer
Reageer op: Hoofdpijn, pijn bij slapen (kauwen)


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief