hoofd oren nek

  • #1

    langere tijd last van oorsuizen ongeveer 4 jaar. ook ongeveer 10 jaar geleden nek die vast zat en tegen spier kwam toen spuit voor gekregen en medicatie maar sinds dien om de 1.5 jaar terug nek die vast zit.ondertussen ook bij kinesist af en toe. nu ook van druk achter de ogen dacht steeds dat dit door verkoudheid kwam ook snot en zo .maar nu ook last als ik druk heen en weer loop in de winkel moet ik even blijven staan want mijn zicht moet dan stabiliseren .

    sinussen zijn wel ok alleen neusbeen staat scheef. maar weet niet of dit hierdoor komt.

    Reageer
    #2

    Als je nek vastzit kunnen daar diverse oorzaken voor zijn. Zo kan het te maken hebben met tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, waaronder magnesium. Zelf de ervaring dat een knoop in mijn schouders binnen een uur minder werd, door een paar capsules molybdeen. Verder electrosmog een stressreactie geven in je lichaam, wat onder andere dit soort klachten kan geven. En natuurlijk je eigen stress die ervoor kan zorgen dat je je nek onbewust teveel aanspant.

    Bij oorsuizen kunnen ook tekorten aan diverse voedingsstoffen een rol spelen, zoals magnesium, vitamine B, Q10 en een tekort aan melatonine. In geval van eventueel medicijngebruik: veel medicijnen zorgen voor tekorten aan diverse vitaminen, mineralen en andere stoffen. En sommige, zoals antidepressiva en benzodiazepinen, verminderen de aanmaak van melatonine.

    Reageer
    #3

    dank voor u reactie, heb hier al enige tijd magnesium staan. zal dit zeker eens proberen. van medicijngebruik kan het niet zijn daar ik bijna niets gebruik. voor melatonine dit durf ik niet goed proberen omdat ik nogal veel slaap,extra is niet nodig :-).

    Reageer
Reageer op: hoofd oren nek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief