Vochtbult

  • #1

    Hallo,

    Ongeveer zo'n 5 weken heb ik een vochtbult van ongeveer 2cm op mijn achterhoofd, geen idee hoe die er is gekomen (na mij weten heb ik mijn hoofd niet gestoten) de bult is nu in totaal 2 keer lek geweest dan komt er gele vocht uit en is de bult weg. Maar als ik dan de volgende dag wakker wordt is ie gewoon weer helemaal gevult en weer net zo groot als de avond ervoor. Lek prikken gaat niet, dan komt er alleen wat bloed uit. Er zit ook helemaal geen haar op de bult waar ik normaal wel haar heb. Is er iets wat ik eraan kan doen?

    Ik ben al naar mijn huisarts geweest (voordat de bult lek ging). Die heeft toen alleen geconstateerd dat het geen vetbult was en gaf het advies om af te wachten maar dat is ondertussen alweer 3 weken geleden.

    Ik wil er heel graag vanaf buiten het feit dat het een lelijk gezicht is, doet het ook zeer als ik er op lig dit geeft met name met slapen problemen.

    Reageer
    #2

    Ik zou je toch willen aanraden om terug te gaan naar de huisarts. Er zal toch even wat verder gekeken moeten worden waarom de bult er zit en wat het is.

    Reageer
Reageer op: Vochtbult


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief