atypische witte stof afwijkingen

  • #1

    Hallo,

    ik heb de vraag hier eerder gesteld en toen kreeg ik als antwoord dat het dood normaal is en iedereen dit heeft.. Maar dit is niet zo.

    bij een MRI is eruit gekomen dat ik atypische afwijkingen heb in mijn witte stof. het is niet te linken aan een bepaald patroon zoals ms of ALS. normaal komen die afwijkingen dus niet voor dat is ook gezegd. ze kunnen niet zeggen of t ooit een tumor zal worden of dat ik dement word.. of dat t een ziekte is.. hoe moet ik dit zien? ik heb al heel veel problemen met oriëntatie, geheugen, temperament.. aandacht en is schort een hoop aan. heeft iemand hier verstand dan? nu ben k bang dat t een ziekte is die niet bekend is... En dat ze t patroon niet kennen.. want t klinkt toch best eng dat ze niet weten of er iets gaat gebeuren.. ze gaan it van niet maar toch.

    Reageer
    #2

    Helaas is niet alles wat er zich in ons hoofd of hersenen afspeelt bekend of te verklaren. Ik snap je bezorgdheid, maar hier op het forum zul je daar helaas ook geen antwoorden voor vinden.

    Reageer
    #3

    Hallo,

    Is een tijdje geleden maar heb je hier al meer duidelijkheid over?

    Reageer
    #4

    Ik heb dat zelf ook. Uit nieuw onderzoek is gebleken dat atypische wittestof afwijkingen ook gezien word bij mensen die een depressie hebben of hebben gehad. Bij meerdere keren depressie ondekte ze ook elke keer een nieuwe witte stof afwijking. Het kan dus gewoon een plekje zijn dat door psychische problemen is veroorzaakt.
    Het is sowieso iets dat bij veel mensen gezien word die afwijking, en hoeft absoluut niets ernstigs te zijn en geeft ook bij veel mensen vereer geen klachten

    Reageer
Reageer op: atypische witte stof afwijkingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief